WOB anoniem

Het indienen van WOB verzoek is voor iedereen toegestaan en daarbij hoeft u ook geen uitleg te geven aan het hoe en waarom u een verzoek heeft ingediend.
Toch kan er een drempel of reden zijn waarom u dit niet zelf wil doen, en ook deze willen wij niet weten, maar we doen het graag voor u.
Via dit formulier kan anoniem een Wobverzoek worden ingestuurd. Uw informatie wordt na ontvangst en omzetting in WOB aanvraag gewist.

  Anoniem WOB verzoek gemeente Geertruidenberg

  Aanvullende informatie

  Maar een bericht via het reactieformulier hieronder kan natuurlijk ook, deze worden in verband met privacy niet gepubliceerd, na omzetting in een WOB verzoek worden reacties gewist, bezoekersinformatie wordt door ons niet bijgehouden en logfiles worden dagelijks gewist, wij adviseren u om als u nog meer aan uw privacy gehecht bent om via een proxyserver te surfen, bijvoorbeeld surfert.nl dit geeft wel enige vertraging, maar u bent dan nog lastiger te achterhalen.
  Nog beter is het TOR netwerk, hiervoor is wel wat kennis vereist, maar er zijn genoeg goede handleidingen op internet te vinden. KLIK
  Veel WOB plezier.

   

  Het verzoek zal geanonimiseerd worden ingediend bij de gemeente Geertruidenberg.

  Uw WOB verzoek zal door ons worden aangevraagd, zodra wij ontvangstbevestiging en de stukken betreffende de WOB hebben ontvangen zullen wij deze hier publiceren, u krijgt hier natuurlijk geen bericht van, anders was een ander niet meer anoniem.

  Deze service kost u helemaal niets, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het ons niets kost, indien u op een of andere manier een bijdrage wil leveren aan het vele werk wat wij verzetten, neem dan contact op via e-mail.

  Kijk dus regelmatig op deze site of uw verzoek al is verwerkt. Een email versturen mag altijd (wobgberg@gmail.com)
  *** Pas op met publieke steunbetuigingen, de kans bestaat dat men je virtueel gaat lynchen, chanteren e.d. ben je daar klaar voor? Welkom bij de club ***

  Leave a Comment